صدور ویزای چین
نانو پلیمر جایگزین قدرتمند ایزوگام
ایران کنزو
این سایت به فروش میرسد

صدور ویزای چین

 
مجموعه: خدمات
کد آگهی: 7746
تعداد نمایش: 14
ثبت شده در: 30 تير 1397
فعال تا: 27 مهر 1397

وضعیت کالا: نو
تلفن تماس:
استان: تهران
شهر: تهران
آدرس یا محدوده: تهران میدان سپاه
هزینه ارسال: توافقی
نام فروشنده: آژانس هم هوایی
قیمت: توافقی

توضیحات: اخذ ویزای چین در کمترین زمان

ويزاي تجاري چين
آژانس هم هوایی تحت نظارت سازمان گردشگری و میراث فرهنگی

کار شناسان مجرب، حرفه‌ای و متخصــص هم هوایی از میان بهترین‌های این صنعت برگزیده شده و با حمایت واحد‌های پشتیبانی مدیریتی، آموزشی‌، مالی‌ و آی تی در ارائه خدمات مسافرتی‌ همواره پیشرو و موفق بوده اند.
مسیر اصلی ارائه تورهای داخلی این آژانس کیش، مشهد و قشم و همچنین در بین تورهای خارجی شهرهای کشور ترکیه، مالزی، گرجستان، تایلند، دبی، ارمنستان، آذربایجان، روسیه، بلغارستان، قبرس، هند و چین می باشد.
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
برای گرفتن ویزای چین لازم نیست خودتان به سفارت بروید.سفارت چین برای ویزا با متقاضی مصاحبه نمی‌کند، به همین دلیل می‌توانید مدارکتان را به آژانس هم هوایی بدهید که از طرف شما برای گرفتن ویزا اقدام کند.
بهتر است به یاد داشته باشید که سفارت چین مدارک لازم برای اخذ ویزا را از طریق پست یا آنلاین از شخص تحویل نمی‌گیرد.
قبل از هرچیزی برای گرفتن ویزای چین باید فرم مخصوص را پر کنید.فرم تقاضای ویزای چین باید در دو نسخه، تکمیل شود.اگر خانوادگی میخواهید درخواست ویزای چین را بدهید باید برای هر کدام از اعضا فرم جداگانه‌ای پر کنید.
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
ويزاي تجاري چين
مدارک لازمجهت اخذ ویزای چین

کپی از صفحه ی اول و دوم شناسنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.
دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
اگر خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید الزامی است.
بلیط رفت و برگشت به چین
داشتن گواهی تمکن مالی 40 میلیون تومان
ويزاي تجاري چين
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
زمانی برای اخذ ویزای چین صرف می شود؟
در حال حاظر زمانی که برای رزرو ویزای چین باید طی شود 10 روز کاری است.اگر برای اخذ ویزا عجله داشته باشد میتوانید از ویزای نیم فوری استفاه کنید.
مهم: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
ويزاي تجاري چين
▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ آژانس هم هوایی▆ ▅ ▄ ▃ ▂ ▁

آدرس: تهران - میدان سپاه

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با اخذ ویزای چین با ما تماس بگیرید.
02149279494
09354882927
و یا به سایت تاش نیس مراجعه کنید:
tashnis.com
لطفا هنگام تماس حتما بگویید از سایت تات کالا تماس میگیرید
اخطار ! لطفا از واریز وجه به حساب فروشندگان ناشناس قبل از دسترسی مستقیم به کالا خودداری کنید. بدین منظور می توانید خرید خود را با همکاری تات کالا انجام دهید.
تات کالا هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما و آگهی های ارسالی ندارد

ثبت نظر جدید

برای ثبت نظر جدید می بایست ثبت نام کنید و یا درصورتیکه دارای حساب کاربری هستید وارد حساب کاربری خود شوید.
عایقهای نانو جایگزین ایزوگام - نانوپلیمر  و نانوسیلیکون
قبول آگهی
محک
تات کالا